Na de valwind van 18 juni is ook het terrein rondom de Johanneskerk ernstig gehavend. Inmiddels zijn diverse gemeenteleden bezig een nieuw tuinplan te maken. De tuin moet uitstralen dat we ‘open kerk’ willen zijn: zo staat er nu al een flinke bank voor wandelaars om uit te rusten. Er komt in de toekomst ook een watertap-punt.
Op zondag 18 juli werd op feestelijke wijze door Hilje Logtenberg – voorzitter commissie Ontmoeten en Verdiepen – het ‘inspiratie-huisje’ onthuld: een kastje waar mooie inspirerende teksten met beeld, of een gedicht, de wekelijkse nieuwsbrief, het nieuwe
jaarprogramma enz. te vinden zijn voor voorbijgangers. Alles is gratis mee te nemen. Een mooi symbolisch gebeuren: ondanks de kaalslag rond de kerk gaat het delen van inspiratie door. Hartelijk dank Thom Pijper en Epko Smit voor het maken van het huisje!