De Josephclub is voor kinderen van 8 tot ca. 16 jaar. Jongeren die al jaren komen zijn meegegroeid en denken mee in de plannen. Ouders spelen een actieve rol, zij ondersteunen de jongeren, in hun geloofsleven.

Komende activiteiten van de Josephclub:

• Dinsdag 16 oktober, 19.00 uur, Mariaviering voor kinderen/jongeren in de St. Josephkerk, Rozenstraat 20, Zeist. Voorganger pastoor Zemann, muzikale ondersteuning Daniëlle en Suzanna Raue.
  • Zondag 4 november, 17.00 uur, Campo Santo viering in de St. Josephkerk, Rozenstraat 20, Zeist. Pastoor H. Zemann en pastor H. Bloem gaan voor. Muzikale ondersteuning o.a. door Daniëlle en Suzanna Raue. Aansluitende een gezamenlijke maaltijd en we bepalen dan het reisdoel voor 2020, waarbij we hopen dat dat pastor Bloem, onze beschermheer, en pastoor Zemann als inspiratie-bronnen met ons mee willen reizen. Wil je ook mee, neem dan contact met ons op.
  • De Josephclub is begaan met vluchtelingen. Er zijn, in samenwerking met vluchtelingenorganisatie stichting Tolerancé, verschillende activiteiten.
  • De Josephclub organiseert jaarlijks verschillende activiteiten met verzorgingshuis Vredenoord.

Meer info: Marian van der Laan, 06-54902728, marianvanderlaan1951@gmail.com.