Wederom worden er weer extra maatregelen genomen om de Corona besmettingen zo veel mogelijk te voorkomen. Wat moet er nog gebeuren alvorens wij het virus de baas zijn, en meer onzeker: gaat dat lukken en hoelang gaat dat nog duren?
Gelukkig mogen wij weer en nog steeds, met elkaar bijeenkomen in de kerk. Weliswaar met een maximum aantal van 30 personen, met allerlei beperkingen en maatregelen, maar toch!
Daarom wil ik heel graag iedereen die dit mogelijk maakt enorm bedanken! De voorgangers, lectoren, kosters, cantors, organisten, bloemengroep, enz enz en bovenal de mensen die iedere week alles verzorgen tav de teksten passende bij de zondag. Via de beamer kunnen wij meelezen, neuriën, bidden enz enz.
Wat een werk: iedere week maar weer.
We staan er vaak niet bij stil, want alles loopt gesmeerd maar jullie allen verdienen een hele dikke pluim! Ik ben vast een groep vergeten te benoemen maar met iedereen bedoel ik ook echt iedereen.
Het is zo fijn om samen bijeen te komen, juist in deze tijd, en te bidden voor iedereen die het in deze onzekere periode extra moeilijk heeft. Denk aan de zieken, ouderen, alleenstaanden, eenzamen, ondernemers, zorgmedewerkers enz enz.
Nogmaals heel veel dank aan iedereen.

Een parochiaan uit Maarn