Omdat de vieringen op kerstavond niet doorgaan is er op zondag 19 december een kerstbijeenkomst voor kinderen en hun ouders, om 14.00 uur in de Petrus’ bandenkerk in Driebergen. Thema: Hij komt bij ons heel gewoon.

Onze Kisiclub en de werkgroep gezinsvieringen hebben samen met pastor Nelleke Spiljard een speciaal kerstprogramma voor gezinnen samengesteld. We maken een boom van hoop, ieder kind mag zijn eigen kerstwens op een kerstster schrijven en daarna in de boom hangen. We spelen een sketch, kijken naar een film over dieren in de stal en vertellen het kerstverhaal.
Wij zouden het heel fijn vinden omdat samen met jullie te doen. Zo komt Kerstmis toch dichtbij, de warmte van het kindje Jezus, de sterren die stralen, wij komen tezamen ook in deze ‘lastige tijd’.

Kisiclub en werkgroep gezinsvieringen parochie Sint Maarten

Datum: zondag 19 november 2022