Kerst 2020 zal voor iedereen anders zijn dan vorige jaren. Ze kunnen we niet met veel familie of vrienden thuis Kerst vieren. Ook de vieringen in de kerk zullen anders zijn. Dit jaar mogen er ook met Kerst maar 30 personen een viering bijwonen. Dat betekent dus dit jaar geen drukke bezochte Kerstavond of Eerste Kerstdag viering.

Vanaf maandag 21 december kan er via een mailtje naar vieringcatharinakerk@gmail.com gereserveerd worden voor de vieringen in die week. Dit betreft dan

• Kerstavond – donderdag 24 december om 21:00
  • Eerste Kerstdag – vrijdag 25 december om 11:00
  • Zondag 27 december om 11:00

U kunt hierbij niet reserveren voor zowel Kerstavond als Eerste Kerstdag. Dit om zoveel mogelijk parochianen de mogelijkheid te bieden om in één van de vieringen bij te kunnen wonen. Ook kan niet voor grote groepen tegelijk gereserveerd worden (max. 3 personen per reservering).

Vermeld bij de reservering duidelijk voor welke datum/viering u wilt reserveren.

Op donderdag 24 december zult u een bevestiging ontvangen of u naar één van de vieringen kunt komen. Personen zonder een bevestiging zullen niet worden binnengelaten maar kunnen thuis natuurlijk wel online een viering vanuit de Sint Jozefkerk in Leusden volgen via YouTube . (werkt de link niet ga dan naar www.youtube.com en zoek naar RK parochies st. maarten en st. lucas).