‘In het begin’. Dit zijn de eerste drie woorden van het eerste Bijbelverhaal. Het is ook het motto van het kinderkamp 2019 dat het Aartsbisdom Utrecht organiseert van 3 t/m 8 augustus 2019 voor meisjes en jongens van 7 t/m 13 jaar. Locatie is Kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle.

In een flyer legt de leiding van het kinderkamp het motto uit: “In het begin. Dit zijn de eerste drie woorden van het eerste Bijbelverhaal. Tijdens dit kamp staan we stil bij dit thema door te luisteren en na te denken over het scheppingsverhaal, Adam en Eva in het paradijs en de toren van Babel. In de Eucharistievieringen aan het begin en het einde van de week gaat het over de roeping van de eerste leerlingen en het dubbelgebod van de liefde, het eerste beginsel van ons geloof.”

“Tijdens het kamp gaan we natuurlijk ook heel veel spelletjes doen, lekker naar het bos, knutselen, zwemmen en nog veel meer. Dus wil je graag iets moois meemaken, samen met andere kinderen? Meld je dan snel aan voor het kinderkamp 2019!”

Het kinderkamp op Kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle kost € 125 per kind. Als er meerdere kinderen uit één gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 70 per extra kind (voorbeeld: twee kinderen = € 195 i.p.v. € 250).

Meer informatie en aanmelden (liefst vóór 1 juni 2019): zie www.jongaartsbisdom.nl (onderdeel ‘kampen’).