De kinderwoorddiensten voor alle kinderen van Sint Maarten (4-15 jaar) gaan in september weer van start. Met de lantaarn lopen wij na de opening van de viering in de kerk met de kinderen naar het parochiehuis waar wij onze eigen “hoek” hebben. We openen daar de schatkist met elementen die bij het thema horen. We luisteren naar een kort verhaal en doen daar een activiteit bij waarbij actie en plezier bovenaan staan. Ook is er voor de jongsten en liefhebbers een knutsel. Terug in de kerk verzamelen wij bij het Maria Altaar en bidden wij het Wees Gegroet Maria. Met de kinderen sluiten we – tijdens de koffie – af in het parochiehuis met limo & lekkers, daar kunnen werkjes afgemaakt worden en krijgen de kinderen een aandenken mee naar huis.

De eerstvolgende kinderwoorddienst is zondag 4 september in de kerk van Sint Petrus’ banden (Kerkplein 5, Driebergen) en start om 9.30 uur. We staan dan stil bij het thema ‘Heiligen & Maria Geboorte’

Werkgroep kinderwoorddienst
Charlotte Schot, Ronald van Steenderen en Reinoud Hilhorst