De Kisiclub van Sint Maarten komt op zondag 25 oktober alleen bij elkaar voor de eucharistieviering. Als gevolg van de coronacrisis kan de rest van het programma helaas niet doorgaan.

De Kisiclub van Sint Maarten is een groep kinderen die elke maand bij elkaar komt. Zij zingen samen KISI-liederen en leren door middel van een leuk programma meer over Jezus. Elke bijeenkomst begint met een eucharistieviering in de St. Petrus’ bandenkerk in Driebergen. Deze viering is speciaal voor het hele gezin. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn allemaal van harte welkom.
Normaal gesproken gaan de kinderen na de eucharistieviering verder met hun eigen programma. Vanwege de coronamaatregelen zal dit in ieder geval op zondag 25 oktober niet mogelijk zijn. Voor de maanden daarna zal per keer worden bekeken of het eigen programma door kan gaan.

Data: 15 november, 20 december, 17 januari, 21 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei, 20 juni en 11 juli.

Plaats: St. Petrus’ bandenkerk, Kerkplein 5, Driebergen. Na de viering gaat het programma verder in het parochiecentrum, Rijsenburgselaan 4.

Tijd: 15.00 – 18.45 uur (op 25 oktober tot 16.00 uur)

Meer informatie: Marian van der Laan, 06-54902728