De Kisiclub kinderen kwamen tot voor kort bij elkaar op de prachtige zolder van het parochiecentrum in Zeist, een fijne plek, maar door alle maatregelen rondom corona is deze ruimte mede daardoor niet geschikt meer voor het steeds maar groeiend aantal kinderen, wat inmiddels zelfs verdubbeld is. We willen graag veilig bij elkaar komen vandaar de keuze voor het  parochiecentrum in Driebergen.

De Kisiclub gaat ook samenwerken met de werkgroep gezinsvieringen van St. Petrus’ banden, waarbij ook nagedacht wordt over activiteiten voor het hele gezin.

De Kisiclub start  start op zondag 25 oktober om 15.00 uur met een Eucharistieviering in de St. Petrus’ bandenkerk, speciaal voor het hele gezin. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn allemaal van harte welkom.
Na de Eucharistieviering gaan de kinderen verder met hun programma, wat eindigt om circa 18.45 uur.

Data: 25 oktober, 15 november, 20 december, 17 januari, 21 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei, 20 juni en 11 juli.

Plaats: St. Petrus’ bandenkerk, Kerkplein 5, Driebergen. Na de viering gaat het programma verder in het parochiecentrum, Rijsenburgselaan 4.

Tijd: 15.00 – ca. 18.45 uur

Meer informatie: Marian van der Laan, 06-54902728