Na een pauze van ongeveer twee jaar heb ik weer ontzettend veel zin om te starten met kleuterkerk. Inmiddels mocht ik voor de tweede keer moeder worden van een zoontje: Noa. En nu ik weer opnieuw in deze fase van mijn leven zit moest ik toch wel weer enorm wennen aan hoe het is om weer met de fles, luiers, spuugdoekjes en het nodige speelgoed in de weer te zijn. Soms best wel druk in combinatie met mijn werk in de thuiszorg en soms slapeloze nachten, maar bovenal een bijzondere taak om nog een kleintje groot te mogen brengen! Zo brengt elke leeftijd weer nieuwe uitdagingen en mooie momenten met zich mee. Mijn dochter Jamina is inmiddels 13 jaar en gaat nu naar de middelbare school, ook weer een spannend begin waarin ik haar in vertrouwen iets meer loslaat. Als ik haar weg zie fietsen bedenk ik mij hoe snel kleintjes ‘groot’ worden. Ze was erbij vanaf het begin dat we zijn gestart met kleuterkerk in 2014. Ik merk dat vooral op de momenten dat er iets veranderd in ons leven de verhalen die we vanuit het geloof meekrijgen ons kunnen helpen op onze levensweg. Ze kunnen bemoediging en troost bieden, maar ons ook bewust maken van de dankbare en fijne momenten die we met elkaar hebben.
Daarom vind ik het fijn om gelegenheid te kunnen bieden voor zowel ouders als kinderen om elkaar te ontmoeten tijdens kleuterkerk waarin we met elkaar o.a. deze verhalen van geloof mogen delen en gezellig samenzijn!

Kleuterkerk is een viering van een half uurtje voor alle kinderen t/m 6 jaar. Tijdens kleuterkerk lezen we een mooi verhaal. We bidden met elkaar, delen wat lekkers en natuurlijk is er ook weer tijd om iets leuks te knutselen. Aan het eind gaan we met elkaar een kaarsje aansteken bij Maria om te bidden voor wat je bezighoudt, waar je dankbaar voor bent of waar je je zorgen over maakt. Iedereen is welkom!

Data: 9 oktober en 18 december 2022, 8 januari en 12 februari 2023 (zondagen)

Tijd: vanaf 9.30 inloop met een kopje koffie, aanvang 9.45. Om 10.30 is het afgelopen.

Plaats: Parochiezaal  ‘Ons Centrum’, Dorpsstraat 15, Doorn (links naast de kerk).

Info: Anne-karien Damen, annekarien.damen@gmail.com

De Kleuterkerk app houd je op de hoogte van al het nieuws. Mail je gegevens en ik voeg je toe aan de app.