Op zaterdag 27 augustus 2022 organiseert de werkgroep Lieddag St. Lucas/St. Maarten een lieddag in Leusden voor alle zangliefhebbers uit beide parochies.
Het fenomeen Lieddag is voor velen inmiddels een bekend en gewaardeerd evenement. We komen bij elkaar, er is tijd voor ontmoeting en uitwisseling met andere deelnemers en we gaan vooral lekker samen zingen. Dit keer niet meer in vogelvlucht door de liederen heen, maar echt instuderen, zodat we makkelijker de liederen in de eigen repetities kunnen opnemen, mocht dat gewenst zijn. We sluiten de dag zoals gewoonlijk af met een mooie vesperviering, waarin de aangeleerde muziek terugkeert. Dit keer is Annemiek van der Niet (Leusden) de dirigent die liederen met ons zal instuderen.

De Lieddag vindt plaats in de St. Jozefkerk in Leusden, Hamersveldseweg 51.

Het programma

• 09:30-10:00: inloop koffie/thee
  • 10:00-11:00: start programma
  • 11:00-11:15: koffiepauze
  • 11:15-12:30: start 2e deel
  • 12:30-13:30: lunch. Er is soep, graag zelf een lunchpakketje meenemen.
  • 13:30-15:00: start 3e deel
  • 15:00-15:30: vespers en einde Lieddag

Aanmelden

In verband met onder andere de catering het verzoek om je vóór 13 augustus aan te melden. Aanmeldingen graag per koor, hierbij de namen voorzien van de stemsoort. Zangers die niet aangesloten zijn bij een koor, kunnen zich natuurlijk rechtstreeks aanmelden.
Aanmelden kan per e-mail: aanmelden.rk.barneveld@gmail.com.

We nodigen álle zangliefhebbers van harte uit voor deze inspirerende dag!

Werkgroep Lieddag St. Lucas / St. Maarten
Annemiek van der Niet en Jan Beckers (Leusden)

Jos van Vliet (Ermelo)
Henk Boswijk en Peter Hendriks (Hoevelaken)