Vorige week zaterdag 14 augustus zijn onze parochianen Lionel Regimbeau en Angela Gonzaléz getrouwd! Niet in onze Catharinakerk maar in de Eglesia San José in het stadje Neuva Ocotepeque. Dit ligt in de westhoek van Honduras tegen de grens met Guatamala (westen) en El Salvador (zuiden) aan. Angela komt oorspronkelijk uit Honduras en Lionel uit Frankrijk.
Enige tijd geleden zijn ze in Nederland al voor de wet getrouwd maar de wens van Angela was om ook voor de kerk te trouwen en dan in Honduras, zodat haar familie er ook bij kon zijn. Natuurrampen en corona hebben dit weliswaar vetraagd maar niet tegengehouden. Afgelopen zaterdag gaven zij elkaar dan ook het ja-woord in de San José kerk, in het bijzijn van familie.

De geloofsgemeenschap H. Catharinakerk wenst het kersverse bruidspaar (oftewel recién casados of jeunes mariés) vele gelukkige jaren samen.