Elke donderdagmiddag van 14.00 -16.00 uur zijn de deuren van de kerk open voor bezinning of een gesprek. Onze ervaring willen wij graag delen met de lezer.
Een van onze kinderen is ziek en zit nu in het genezingsproces om de ziekte te overwinnen. Via een update houden wij een aantal mensen in onze kennissen kring op de hoogte over het verloop van de genezing. Mede hierdoor zijn wij donderdag-middag in de maand december j.l. in de kerk geweest. Wij hebben gebeden samen met de toen aanwezige personen. Je voelt je thuis en op je gemak mede door de warme aandacht van Annemarie en Gina.

Kaarsen branden er buiten en binnen,muziek (klassiek) koffie/thee,een kerstgroep en een kleine warmtebron om de ergste kou te bedwingen maken het dat je je welkom voelt. Het moment dat de Nicolaasschool uit gaat zorgt voor dat er ouders met kinderen naar binnen lopen om een kaarsje aan te steken of een gesprek.

Samenvattend kunnen wij een ieder naar behoefte een bezoek aanraden. Dank aan Annemarie en Gina die deze inloop mogelijk maken.

Annie en Toon van der Linden