Een muzikale lezing in de aanloop naar de Advent. “Als het kind niet in jou geboren wordt, heus, je was verloren” (Valentinus). Kan dat dan? Wat betekent dat in je leven?  Denk aan een zin uit een song van Bob Dylan: “I was so much older then, I’m younger than that now“.  Hoe kun je iets ervaren van waar Valentinus op doelt, waar Nicodemus naar vraagt bij Jezus: “… maar ik ben toch al geboren?” “U bent een leraar van Israël en weet dat niet?” Hoe kun je in de Advent stapjes zetten op deze weg?

Vincent Duindam, psycholoog en auteur, neemt ons mee. Zanger-gitarist Jan Duindam gaat met ons zingen uit zijn “Singing for Inner Peace”, negentig prachtige teksten uit verschillende geloofstradities, door hem op muziek gezet.

Datum: dinsdag 22 november 2022

Tijd: 20.00 uur