De locatieraad is erg blij met de versterking van het team in de persoon van Michiel Brantjes, die met name zal gaan fungeren als spil tussen de locatieraad en de jongeren van Sint Petrus’ banden. Michiel, dank voor je bereidheid mee te gaan denken over de toekomst van onze locatie. We kunnen nog meer mensen gebruiken, dus wie het goede voorbeeld van Michiel wil volgen is van harte welkom om daarover eens in gesprek te gaan met de voorzitter van de locatieraad, Ton Buijs (tonbuijs@xs4all.nl).

Michiel stelt zich hieronder aan u voor:
Ik ben Michiel Brantjes, 24 jaar, en momenteel masterstudent Sustainable Business and Innovation aan de Universiteit Utrecht. Ik hou ervan om sportief bezig te zijn. In het verleden heb ik onder andere aan hockey en zwemmen gedaan en ik ga nu weer beginnen aan tennis. Ook vind ik skiën heerlijk. Daarnaast ben ik voorzitter bij het Jongerenkoor Driebergen en lid bij studentenvereniging UMTC in Utrecht. Ik woon op kamers op de Uithof in Utrecht, maar kom nog vaak terug naar Driebergen voor familie, vrienden en mijn bijbaantje bij Zorgpluspunt.

Komend jaar wil ik de locatieraad van Driebergen graag komen versterken. Ik zal hierbij onder de titel bestuurslid jongerencontact gaan werken. Ik zal me met name focussen op het opnieuw vorm te geven Jongerenkoor Driebergen. Zo is er nauw contact tussen de locatieraad en dit koor. Daarnaast hoop ik met mijn visie, gezien mijn leeftijd, meer het geluid van de jongeren te kunnen vertegenwoordigen. Eventueel kan ik ook met mijn netwerk nieuwe mensen tot de locatieraad aandragen. De functie zal ik voor een jaar vervullen.