De wijkinloophuizen in Zeist zitten niet stil en zijn een aantal nieuwe initiatieven opgestart. Zo is er het project ‘sfeermakers’, ontmoetingen van (groot)ouders met hun jonge kinderen, een Wegwijs café, een avondmaaltijd, Samen Soepen, een vrouwenmiddag en een inloopspreekuur. Klik op ‘lees verder’ voor meer informatie over deze initiatieven.

Zeist West
Wij zijn gestart met een nieuw project:  ‘sfeermakers’: een vrijwilliger geeft gratis advies en hulp bij het gezellig maken van de woning van bezoekers.
Voor meer info: Marianne Krijgsman, zeistwest@kerkensamenleving.nl, 06-53103578.

Lindenhuis
Naast de vernieuwingen in en om het huis wordt er gestart met een ontmoeting van (groot) ouders met hun jonge kinderen (jonger dan 5 jaar). We drinken samen thee of sap, spelen en luisteren naar een verhaaltje. Iedere woensdagmorgen van harte welkom van 9.30-11.30 uur.
Voor meer info: Marian van Giezen, lindenhuis@kerkensamenleving.nl, 06-51977912.

Centrum
Iedere maandagmiddag is het Wegwijs café in ons inloophuis geopend en helpen we inwoners met allerlei vragen. Verder gebruiken we nu wekelijks op donderdag de warme maaltijd met elkaar.
Voor meer info: Ton Verweij, zeistcentrum@kerkensamenleving.nl, 06-23584270.

Vollenhove
Sinds november zijn we gestart met 3 nieuwe activiteiten: op dinsdag om de week gaan we Samen Soepen en de andere week verzorgen we een vrouwenmiddag van 12-14 uur. Op donderdagmorgen hebben we een inloopspreekuur van Netwerk Gewoon Samen waar inwoners van Zeist met weinig netwerk kunnen komen met een praktische hulpvraag. Wij zetten dan jongeren in om deze klusjes te klaren.
Voor meer info: Rianne Verduin, Vollenhove@kerkensamenleving.nl, 06-51202364.