Beste parochianen,

In de nasleep van mijn priesterwijding is het cadeau binnengekomen waar ook velen uit de parochies St. Maarten en St. Lucas hebben bijgedragen. Op 8 oktober ontving ik de overige drie kazuifels van Slabbinck die horen bij het witte kazuifel dat ik al ontvangen had en mocht dragen tijdens mijn eerste Mis(sen). Nu is de set compleet met een groene, rode en paarse kazuifel en ben ik voor alle liturgische tijden voorzien van deze prachtige gewaden. Ik ben er heel dankbaar voor en hoop ze nog lang te mogen dragen!

Op de kazuifels staan de volgende afbeeldingen geborduurd op de voor- en achterkant:

  • Wit: Lam God en IHS-teken
  • Groen: Kelk met hostie en XP-teken
  • Paars: Pelikaan en Alpha-Omega
  • Rood: Duif en Vlammen van de H. Geest

Nogmaals, heel veel dank voor dit mooie cadeau!

Paulus Tilma