Het bestuur van de r.k. begraafplaats St. Theresia beraadt zich over een mooie bestendige toekomst van de begraafplaats. De begraafplaats ligt op een prachtige, rustige plek in Maarn. Een ideale plaats om tot rust en bezinning te komen en waar bezoekers welkom zijn om te herdenken en samen te komen. De jaarlijkse Allerzielenviering is hier een mooi voorbeeld van!

Onze begraafplaats is niet alleen is voor het begraven van overledenen maar ook voor asbestemmingen. Zo heeft de begraafplaats urnenkelders waar de as van een overledene kan worden bijgezet. Sinds kort kunnen op deze urnenkelders ook (kleine) urnmonumenten worden geplaatst. Dit is besloten om de urnenvelden een mooier en liefdevoller aanzien te geven.

Ook wil het bestuur de mogelijkheid bieden om in de toekomst de as van een dierbare op de begraafplaats te laten verstrooien. Hiervoor is een vergunning van de gemeente Utrechtse Heuvelrug vereist. Het bestuur heeft deze aangevraagd; of deze wordt toegekend, is op dit moment nog niet bekend.

We houden u op de hoogte!

Het Bestuur