Op zondag 6 september is er een oecumenische openluchtviering samen met de PKN de Voorhof. Deze viering zal zijn om 10.00 uur op het terrein van de Manege Groenewoude (adres Ekris 38). De viering zal zijn in de stijl van de vroegere Hagenpreken.

Voor deze viering is er geen maximum aantal personen, iedereen is welkom. U wordt wel verzocht zich op te geven voor deze viering zodat men daar met het aantal stoelen en de catering achteraf rekening mee kan houden. Opgeven kunt u via het e-mailadres vieringcatharinakerk@gmail.com dat ook gebruikt wordt voor de andere vieringen.

Wij willen u er op attent maken dat er van de viering opnames gemaakt gaan worden. Het belooft een hele bijzondere viering te worden. Kom op tijd zodat iedereen rustig naar zijn of haar plek kan worden gebracht.

Dus:
– Zondag 6 september om 10.00 uur
– Bij de Manege Groenewoude, aan de Ekris 38 te Woudenberg
– Iedereen is welkom, we zitten buiten op ruime afstand van elkaar
– Wel opgeven via vieringcatharinakerk@gmail.com t/m vrijdag 4 september
– Er is koffiedrinken na afloop

Wij hopen velen van u daar weer te zien.

De locatieraad H. Catharina