Op zondag 19 september is er tijdens de Vredesweek een oecumenische viering samen met de Voorhof. Het thema van de vredesweek dit jaar is ‘inclusief samenleven’. Iedereen kent wel het gevoel er even niet bij te horen en te worden uitgesloten. Sommigen ervaren dat ze stelselmatig niet gehoord worden en dat ze geen onderdeel uitmaken van een groter geheel. Deze uitsluiting ligt diep verankerd in onze maatschappij. Er is pas sprake van vrede als er recht wordt gedaan aan iedereen.

Voorgangers in deze viering zullen zijn dominee Pieter Koekkoek en diaken Marcel Sarot. De viering is om 10:00 in de Voorhof. Als u deze viering bij wilt wonen moet u zelf op de website van de Voorhof een plek reserveren (via deze link). Ook in de Voorhof is er maar een beperkt aantal plaatsen.
De viering kunt u ook live volgen via de stream op de website van de Voorhof. Klik op de link viering-live-kijken of ga naar www.pkndevoorhof.nl/kerk-tv-live-uitzending

Op zondag 19 september zal onze kerk dan gesloten zijn.