De H. Catharinakerk verzorgt op zaterdag 27 februari en 6 maart een r.k. gebedsviering.  Omdat we niet kunnen streamen vanuit de  H. Catharina, bood de Voorhof, lid van de PKN, spontaan aan om ons te helpen. De viering zal via de livestream van De Voorhof worden uitgezonden. Marja van der Horst zal op 27 februari voorgaan, Nelleke Spiljard op 6 maart.

U kunt op deze zaterdagen vanaf iets voor 19:00 uur met onderstaande link de viering volgen via de website van De Voorhof. Afhankelijk van het aantal kijkers en de verdere ontwikkelingen begin maart, wordt besloten of deze uitzendingen een vervolg zullen krijgen.

Klik hier op www.pkndevoorhof.nl/kerk-tv-live-uitzending om naar de juiste pagina op de website van de Voorhof te gaan. Of ga naar www.pkndevoorhof.nl en klik vervolgens in de rubriek ‘Snelle links’ op ‘Kerk TV (live)’.

Wilt u de viering van afgelopen zaterdag, 20 februari, nog bekijken, ga dan naar https://www.pkndevoorhof.nl/kerk-tv-archief en zoek in het archief naar de gewenste viering.