(Online) vieren, reserveren en liturgieboekjes

De eucharistievieringen voor de parochies Sint Maarten en Sint Lucas worden elke zondagmorgen om 09.30 uur, via een livestream vanuit de St. Josephkerk in Zeist, uitgezonden.

U kunt de viering via deze link meevieren: https://dashboard.dienstmeekijken.nl/stjosephkerkzeist.
Ook op een later tijdstip zijn de vieringen via dit kanaal nog te bekijken. De liturgieboekjes kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Hoe reserveer ik voor een viering?

Het aantal personen dat bij een viering aanwezig mag zijn, is afhankelijk van de grootte van het kerkgebouw. Bij sommige locaties is het noodzakelijk dat u een plaatsje reserveert, bij andere locaties kunt u gewoon naar de kerk komen en vindt registratie plaats bij de kerkdeur. In dit overzicht is per locatie aangegeven wat er van u verwacht wordt.

Doorn
Reserveren voor de viering is niet nodig. U kunt gewoon naar de kerk komen, waar registratie (noteren van naam en telefoonnummer) plaatsvindt voordat u de kerk binnengaat.

Driebergen

Leersum

Maarn

Woudenberg
U kunt een plaatsje reserveren door op maandag t/m donderdag voorafgaand aan de viering een mail te sturen naar vieringcatharinakerk@gmail.com. U kunt ook bellen op de woensdag voorafgaand aan de viering tussen 09.00 en 12.00 uur: 033-2863343.

Zeist
In Zeist zijn er meerdere vieringen per week.
Voor de viering op zondag kunt een plaats reserveren door van maandag t/m donderdag voorafgaand aan de viering tussen 10.00-12.00 uur te bellen met het secretariaat, 030-6922113. U kunt ook een mail sturen naar emmaus@parochie-sintmaarten.nl.  (Voor de viering op donderdag kunt u bellen/mailen t/m woensdag). Vermeld bij het onderwerp: ‘Kerk reservering’. Vermeld ook uw naam, telefoonnummer, het aantal mensen van dezelfde huishouding dat naar de kerk komt, en eventuele bijzonderheden zoals slechthorend, gebruik makend van een rolstoel of niet naar voren kunnen lopen voor de Communie.

Voor de viering op donderdagmorgen en op de 1e zaterdagavond van de maand hoeft u niet te reserveren. U kunt gewoon naar de kerk komen, waar registratie (noteren van naam en telefoonnummer) plaatsvindt voordat u de kerk binnengaat.

Liturgieboekjes

De liturgieboekjes zullen, zodra deze beschikbaar zijn, op deze pagina worden geplaatst, zodat u deze kunt downloaden. Het is niet toegestaan om deze liturgieboekjes elders online te publiceren.

Download liturgie zondag 19 september 2021, Eucharistieviering 09.00 uur Download liturgie zondag 19 september 2021, Vredesviering 11.30 uur

Deel dit bericht via Social Media!

Ga naar de bovenkant