Beste gasten van Ons Eetcafé,
Het is een lange tijd geleden dat u iets van ons hoorde. Corona deed en doet veel in ons dagelijks leven. Maar we willen graag weer beginnen! Als werkgroep hebben we kort geleden de eerste bijeenkomst gehad. Op afstand, maar wat was het goed om elkaar weer eens uitgebreider te spreken.
In september willen we weer starten met Ons Eetcafe. Daarbij volgen we de actuele richtlijnen van de overheid. We willen graag terug naar de originele opzet, maar dat zal uiteraard pas duidelijk worden in september.
We hebben u en de ontmoetingen met elkaar gemist. We hopen u dan ook  op 15 september weer te ontmoeten!
Aanmelden voor de maaltijd op 15 september kan van 6 t/m  10 september op telefoonnummer 06 – 46351528. De maaltijd begint om 18.00 uur, duurt tot ca. 20.00 uur en wordt gehouden in het Michaëlhuis, Kerkplein 1 in Leersum. Als u slecht ter been bent, kan tegen een kleine vergoeding voor vervoer gezorgd worden.
Met vriendelijke groeten,

Carien Rockx, Lieneke Overweel, Nelly Laurs, Jacqueline Hoogstraten

P.S.: om op de kalender te noteren: Eetcafe 15 september, 20 oktober (aanmelden van 11 t/m 16 oktober) en 17 november (aanmelden van 8 t/m 12 november). Locatie: Michaelhuis, Kerkplein 1, Leersum