Het kabinet heeft voor de komende periode de lockdown in onze samenleving verlengd. In het pastoraal team en de beide parochiebesturen hebben we de gehele situatie zorgvuldig overwogen. We hebben besloten om nog even door te gaan met alleen het streamen van de vieringen. Natuurlijk hopen we, net als velen van ons, dat we uiteindelijk op weg naar Pasen stapsgewijs kerken zouden kunnen openen voor het vieren met parochianen, maar op dit moment vinden we dat nog te vroeg.

Aswoensdag via de livestream
De viering op Aswoensdag zal via livestream om 11.00 uur vanuit de St. Jozefkerk in Achterveld worden uitgezonden. Natuurlijk kunt u deze plechtigheid ook op een later tijdstip meevieren. De liturgie van Aswoensdag is, net als alle andere vieringen, te vinden op onze website: www.parochie-sintmaarten.nl (scrol vervolgens iets naar beneden en klik op het bericht ‘Vier online met ons mee.’