Wij willen niet pessimistisch zijn, en zo willen wij ook naar de toekomst blijven kijken. Zolang het coronavirus onder ons is zullen we moeten wennen aan de nieuwe manier van kerk-zijn. Voorlopig moeten we op allerlei manieren heel zorgvuldige maatregelen nemen rond hygiëne, ventilatie, anderhalve meter afstand, het aantal mensen dat in de kerk mag, het niet mogen meezingen, zelfs het collecteren voor onze eigen kerk moet aan protocollen voldoen.

Het vertrouwde collecte mandje kan niet meer rondgaan tijdens de offerande en is vervangen door een collectebus bij de uitgang van de kerk. Een aantal parochianen heeft in de periode dat onze kerken gesloten waren hun collecte bijdrage digitaal naar ons overgemaakt waarvoor onze hartelijke dank. Ondanks dit gegeven moeten wij helaas constateren dat de collecte opbrengsten meer dan gehalveerd zijn terwijl de meeste kosten om kerk te kunnen zijn gewoon zijn doorgegaan. Denk hieraan bij het verlaten van een viering en geef ruimhartig.

U kunt uw bijdrage overmaken op de volgende rekeningnummers:

Doorn:  NL12 INGB 0000 5810 28, t.n.v. St. Martinus Doorn
Driebergen: NL20 RABO 0375 2287 72, t.n.v. kerkbestuur St. Petrus’ banden
Leersum: NL32 INGB 0006 4626 51, t.n.v. RK Parochie Sint Maarten geloofsgemeenschap St. Andries
Maarn: NL56 RABO 0372 4328 75, t.n.v. t.n.v. St. Theresiakerk
Woudenberg: NL51 RABO 0372 4021 19, t.n.v. H. Catharinakerk