Ook dit jaar is de St. Josephkerk weer open op Open Monumentendag! Op 12 september a.s. zullen vier kundige Gildegidsen tussen 11.00 en 16.00 uur flitsrondleidingen verzorgen door de kerk. Het neogotische gebouw is een baken in een woonwijk vol katholieke sporen. De rondleidingen voeren langs de hoogtepunten van het interieur van onze neogotische kerk: priesterkoor, glas-in-loodramen, kapellen en, indien mogelijk, het orgelbalkon. U wordt gewezen op de architectonische bijzonderheden en hoort over de rol van de verschillende pastoors bij bouw en inrichting van het kerkgebouw.

De doorlopende rondleidingen duren elk ongeveer een half uur. Ze vinden plaats in kleine groepen waarbij de RIVM- richtlijnen strikt in acht worden genomen.

Toegang is gratis.  Vooraanmelding is niet nodig, maar we vragen u wel uw contactgegevens te achter te laten waarmee wij u eventueel later kunnen bereiken.

Datum: Zaterdag 12 september

Plaats: St. Josephkerk, Rozenstraat 20, Zeist