De Michaëlkerk, de Johanneskerk en onze St. Andrieskerk hebben een mooie traditie van een gezamenlijke openluchtviering. Hopelijk kan die volgend jaar weer doorgaan. Nu wijken we uit naar de Michaëlkerk, waar Nelleke Spiljard om 10.00 uur zal voorgaan in de oecumenische gebedsviering en waar een kleine zanggroep uit de verschillende kerken zal zingen.
Als u de viering wilt bijwonen kunt u zich aanmelden t/m uiterlijk vrijdag 9 juli door te bellen of appen naar
06-82 73 48 61. In verband met zorgvuldige navolging van de coronamaatregelen wordt iedereen verzocht op tijd, uiterlijk 09.45 uur aanwezig te zijn. Leden van het coördinatieteam wijzen dan waar je plaats kunt nemen. Na afloop van de viering wachten we ook weer op hun aanwijzingen om het verlaten van de kerk goed te laten verlopen.

De Johanneskerk zal ook open zijn (60 mensen) en zal de viering gezamenlijk via de online verbinding meevieren. Ook hiervoor moet u zich aanmelden: uiterlijk zaterdag 10 juli om 12.00 uur op e-mailadres vieringjohanneskerk@pknleersum.nl of eventueel op telefoonnr. 0343-410631.

De Andrieskerk is gesloten. De viering is ook thuis te volgen via Kerkomroep van de Michaëlkerk.