Het pastoraal team zond sinds de lockdown met plezier elke dag een avondgebed uit om te inspireren, te bemoedigen en te verbinden. Dank voor alle reacties van betrokkenheid die we hierop ontvingen. Voor het meebidden. Voor de ingestuurde tekeningen, intenties.
We zijn op 31 juli gestopt. De vakantieperiode is aangebroken, steeds minder mensen kijken. We merken ook: het is tijd voor iets nieuws. Maar wat?
We zijn heel benieuwd naar jullie/uw ideeën. Het kerkelijk leven krijgt gelukkig steeds meer gestalte in het ontmoeten bij activiteiten en vieringen. Toch willen we ook blijven inspireren en verbinden via social media. Deel je ideeën met ons via centraleredactie@parochie-sintmaarten.nl of plaats een berichtje op onze facebookpagina.