Palmpasen is natuurlijk niet compleet zonder palmpaasstok. Daarom ben je zaterdag 9 april vanaf 16.00 uur van harte welkom in het parochiecentrum naast de Sint Petrus’ banden kerk in Driebergen om een palmpaasstok te versieren. Neem zelf een houten kruis mee, dan zorgen wij voor alle versiering. Op Palmzondag in processie naar de kerk. Er is kinderwoorddienst.

Zaterdag 9 april van 16 – 17 uur in het Parochiecentrum, Rijsenburgselaan 4 in Driebergen (achter de kerk)
Het is voor onze voorbereiding en boodschappen handig als je, liefst voor donderdag 7 april a.s., een berichtje stuurt met hoeveel kinderen je komt.

Optocht met palmpaasstok en kindernevendienst
Op de dag erna, zondagochtend een week voor Pasen, krijg je in het parochiecentrum achter de kerk je broodhaantjes voor op je palmpaasstok en lopen we samen naar de begraafplaats aan de Drieklinken. Daar verzamelen we, en lopen we in processie zingend naar de kerk aan het Kerkplein. Al lopend zingen we het lied ‘Kinderen van Jerusalem’  https://m.youtube.com/watch?v=XTN-WIMB_EE

De viering begint in de kerk om 9.30 uur. Tijdens de viering is er kinderwoorddienst in het parochiecentrum. Alle kinderen zijn van harte welkom!
Zondag 10 april vanaf 9 uur in het Parochiecentrum, Rijsenburgselaan 4 in Driebergen (achter de kerk)

Werkgroep Kinderwoorddiensten