Kom je zaterdag 24 maart ook een Palmpaasstok maken? Dat kan in Doorn, Driebergen en Zeist. De volgende dag is het Palmpasen en dan begint de viering met een processie. Natuurlijk mag je met je versierde Palmpaasstok meelopen in deze processie.

Doorn
Plaats: ‘Ons Centrum’ (zaaltje links naast de St. Martinuskerk, Dorpsstraat 15.
Tijd: 13.30-15.30 uur.
Wij zorgen dat er voldoende broodhaantjes, snoepjes en materialen zijn om je eigen palmpaasstok te versieren. Mocht je thuis nog een palmpaasstok hebben liggen: neem hem mee. Mocht je er helemaal geen hebben zullen we zorgen dat er een voor je klaarligt. Ouders, broers, zussen, vriendjes, vriendinnetjes zijn allemaal welkom om mee te helpen (of zelf iets te maken). Doe je mee? Geef je dan op bij Anne-karien Damen door te mailen naar: annekarien.damen@gmail.com.

En op zondag 25 maart 2018 om 09.30 uur zullen we met de kinderen tijdens de viering in de St. Martinuskerk in Doorn aandacht besteden aan Palmpasen. De kinderen mogen hun stok meenemen zodat we in een optocht de kerk binnen kunnen gaan. We zullen horen wat de betekenis is van Palmpasen. Ook zal het passieverhaal worden verteld aan de hand van de palmpaasstokken. Uiteindelijk zullen we met elkaar de palmpaasstokken uitdelen aan mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken en laten we door het uitdelen van de stokken zien dat we aan hen denken.

Pastor Henk Bloem en Anne-karien Damen zullen voorgaan in deze viering en het Kidskoor zal zingen.

Driebergen
Plaats: parochiecentrum, Rijsenburgeslaan 4 (achter de kerk).
Tijd: Vanaf 16.00 uur.
Neem zelf je stok mee, wij zorgen voor materiaal om de stok te versieren.

Op zondag 25 maart verzamelen we om 09.00 uur in het parochiecentrum, daar krijg je een broodhaantje voor op je zelfgemaakte palmpaasstok en lopen we samen naar de begraafplaats aan de Drieklinken, waar de viering om 09.15 uur begint. In processie lopen we zingend naar de kerk.

Pastoraal werker Hao Tran gaat voor in deze viering en het Jongerenkoor zingt.

Zeist
Plaats: parochiecentrum, Rozenstraat 20.
Tijd: 16.00-17.00 uur.
Neem zelf je stok mee, wij zorgen voor het materiaal om te versieren.

De viering op zondag 25 maart begint om 09.30 uur. Voorganger in deze viering is Mgr. H. Woorts. Het Emmauskoor zal zingen.