Uitgesteld door corona, maar nu gaat het gebeuren!  Het ‘JKD’ treedt, in samenwerking met de band ‘Cait en Co’ op, op 7 mei om 20.00 uur. Het concert vindt plaats in de Sint Petrus’ bandenkerk en heeft als thema ‘La Vie est Belle’. Er worden eigentijdse pop-liederen gezongen en gespeeld met de band bestaande uit een zangeres, pianist, violist, drummer en twee gitaristen.
Toegang is gratis, na afloop is een vrije gift welkom. Na het concert is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de naast de kerk gelegen Petrus- en Pauluszaal.

Voor Kerst 2022 wordt gewerkt aan een volgend concert. Mensen die aan dat zangproject deel willen nemen hoeven niet perfect te kunnen zingen. Gerepeteerd wordt op vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur met daarna de mogelijkheid voor een drankje. Aanmelden kan via: JKDDriebergen@gmail.com. Ook kunt u hen bereiken via Facebook (JKD) en Instagram (jkd.driebergen).