Emmausgangers altaar

Vanaf de Goede Week zullen de vieringen in de St. Josephekerk te Zeist in beeld en geluid kunnen worden uitgezonden. Er zullen professionele camera’s worden geplaatst die automatisch of handmatig kunnen worden bediend. De link naar het kanaal waarop zal worden uitgezonden zal, zodra dit bekend is, op de website worden gepubliceerd.

Het is bij een huwelijk of uitvaart zelfs mogelijk om, tegen een kleine vergoeding, een usb-stick te krijgen van de viering.

Uit privacy overwegingen zal er van achter de kerkgangers, richting het altaar worden opgenomen. Zo nodig zullen de camera’s tijdens de communie op een rustig punt worden ingesteld.

Voor het streamen zoeken wij nog een aantal cameraregisseurs. Meer informatie hierover leest u op deze pagina.

Op Vier Pasen, een website van het bisdom, vindt u nog meer tips en inspiratie voor de 40-dagentijd, de Goede Week, Pasen en de Paastijd.