Lijkt het je leuk om voor de Sint Maartenparochie deelnemers te werven voor onze gezamenlijke reizen en dagbedevaarten, dan is de werkgroep bedevaarten op zoek naar jou.
Al enkele jaren is de werkgroep bezig om te zorgen dat zowel de Sint Maarten- als Sint Lucasparochie samen op reis kunnen gaan. Zo maken we volgend jaar september een extra busreis naar Lourdes en Nevers, hiervoor zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. Daarnaast reizen we in 2022 naar Griekenland, die reis is door corona een jaar uitgesteld.  Ook zijn er jaarlijks een of meerdere dagbedevaarten.

Mocht je de werkgroep bedevaarten willen versterken of meer informatie willen over de werkzaamheden van de werkgroep, neem dan contact op met Willie van Kooij, willievankooij@gmail.com,  bellen of een Whatsappberichtje mag ook, 06- 21410286.

Van harte welkom en ik zeg, op naar een mooie samenwerking!
Hartelijke groetjes namens de werkgroep, Fred Kok pastor en Mirjam Schouten.

Willie van Kooij,
werkgroep bedevaarten