De eerste zaterdagavondviering op zaterdagavond 20 februari heeft inmiddels plaatsgevonden. Marcel Sarot ging voor, Fred Slaghekke was cantor en werd met verve begeleid door Kees Boots. Annemarieke Slaghekke en Anniek Slaghekke waren resp. lector en jeugdlector. U kunt deze week de viering nog terug kijken via www.pkndevoorhof.nl, en klik vervolgens in de rubriek ‘Snelle links’ op ‘Kerk TV (live)’ en daarna op ‘Kerk TV – archief’.

Het is stil in onze kerken en we zien en spreken elkaar minder. We blijven zoeken naar mogelijkheden om toch in contact met elkaar te komen. Vanuit PKN de Voorhof in Woudenberg worden al sinds de eerste lockdown vieringen uitgezonden via een livestream, waar ook parochianen van de St Maartenparochie aan meewerkten. Zo is er wekelijks een contactmoment binnen ons dorp al is het op afstand.

Uit die samenwerking is het idee ontstaan om op een aantal zaterdagavonden Katholieke woord- en gebedsvieringen te houden via de livestream van De Voorhof. Zaterdagavond 20 februari, 27 februari en 6 maart zullen onze eigen pastoraal werkers voorgaan in een online viering vanuit De Voorhof. Nelleke Spiljard, Marja van der Horst en Marcel Sarot hebben hun medewerking al toegezegd.

De volgende viering is op zaterdagavond 27 februari met voorganger Marja van der Horst. Vanaf iets voor 19:00 uur kunt u met onderstaande link de viering volgen via de website van De Voorhof. Afhankelijk van het aantal kijkers en de verdere ontwikkelingen begin maart, wordt besloten of deze uitzendingen een vervolg zullen krijgen.

Klik hier op www.pkndevoorhof.nl/kerk-tv-live-uitzending om naar de juiste pagina op de website van de Voorhof te gaan. Of ga naar www.pkndevoorhof.nl en klik vervolgens in de rubriek ‘Snelle links’ op ‘Kerk TV (live)’.