Inmiddels hebben we drie Woord- en gebedsvieringen op de zaterdagavond gehad die uitgezonden werden vanuit de Voorhof. De viering van afgelopen zaterdag met Marja van der Horst kunt u deze week nog terug kijken via deze link  Voorhof.nl – kerk-tv-archief (of ga naar www.pkndevoorhof.nl, en klik vervolgens in de rubriek ‘Snelle links’ op ‘Kerk TV (live)’ en daarna op ‘Kerk TV – archief’).

Na deze drie vieringen zouden we besluiten of we hiermee verder zouden gaan. Een en ander afhankelijk van de mogelijkheden. We hebben besloten dat we nog een keer een serie van drie vieringen op de zaterdagavond vanuit de Voorhof zullen gaan verzorgen. Daarna kijken we weer verder. Dus op zaterdagavond 13, 20 en 27 maart zal er om 19:00 een Woord- en gebedsviering te zien zijn via de website van de Voorhof via deze link  Voorhof.nl – kerk-tv-live (of ga naar www.pkndevoorhof.nl en klik vervolgens in de rubriek ‘Snelle links’ op ‘Kerk TV (live)’). Aanstaande zaterdagavond 13 maart zal Nelleke Spiljard voorgaan.

We bedanken de Voorhof nogmaals voor het ter beschikking stellen van het gebouw én de technische apparatuur. En de vrijwilligers van de Voorhof die ons hebben ‘opgeleid’ voor het bedienen van dat alles.