Wist u dat de St. Josephkerk vele bijzondere glas-in-loodramen van beroemde kunstenaars telt? Op zaterdagmiddag 5 september krijgt u een rondleiding (de enige dit jaar!) onder deskundige leiding van een gids van Gilde Zeist. U krijgt een toelichting en tekstuitleg op de totstandkoming en restauratie van ruim 250 vierkante meters glas-in-lood. De gids wekt bekende voorstellingen uit het Oude en Nieuwe Testament tot leven.

Datum: Zaterdag 5 september 2020

Plaats: St. Josephkerk, Zeist. Vertrek vanuit parochiecentrum Emmaus, Rozenstraat 20, Zeist.

Kosten: € 2,50, kinderen € 1,-; alleen contante betaling. Aanmelden niet nodig, maar de RIVM-coronamaatregelen zijn van kracht (afstand houden, handhygiëne, contactgegevens achterlaten).

Gratis parkeren op parkeerterrein achter de kerk.

Ter gelegenheid van de landelijke Open Monumentendag 12 september is de St. Josephkerk ook open. Dan houdt Gilde Zeist doorlopend flitsrondleidingen met vooral aandacht voor architectuur en inrichting van deze neogotische kerk.

Nadere informatie vindt u in de volgende Nieuwsbrief en op: www.gildezeist.nl .