Op zaterdag 23 april  a.s. kunt u in Driebergen kleding en schoenen  – die u niet meer draagt, maar waar iemand anders misschien nog wel blij van wordt – inleveren bij de RK Kerk St. Petrus’ banden aan het Kerkplein 5. De vrijwilligers van Sam’s kledingactie zijn dan van 10.00-12.00 uur aanwezig om de goederen in ontvangst te nemen. Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden mogen zij helaas niet aannemen.

Met de opbrengst biedt Sam’s Kledingactie hulp aan schoolkinderen en hun ouders in Oeganda, zodat zij, wanneer corona voorbij is, weer terug naar school kunnen.

Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd?  Of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl