In een overleg van de burgemeester van Zeist met de kerken werd gesproken op de situatie van de voedselbanken, die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Zo proberen voedselbanken mensen in deze tijd ook mondkapjes mee te geven. Op onze parochiedag van Sint Maarten is vaak gecollecteerd voor de Voedselbank, enkele van onze kerken gaan er ook in deze tijd mee door. Bij de Sint Maartenoptocht in Doorn, die dit jaar niet doorgaat, namen de kerken bolderkarren mee en mensen kwamen dan naar buiten om hun bijdrage voor de voedselbank daarin te doen. We roepen u dit jaar als parochiaan langs deze weg op om, als u het kunt missen, een extra bijdrage te doen. In onze parochie zijn drie voedselbanken:

Zeist
Kwikstaartlaan 44, 3704 GS ZEIST
Openingstijden: ma/di/wo/vr  van 8.30 – 15.00 uur
do 8.30- 12.00 uur/19.00 – 21.00 uur
cobeo@voedselbankzeist.nl

Stichting Voedselbank Utrechtse Heuvelrug
p/a Prins Hendrikweg 42, 3941 GH DOORN
info@voedselbankutrechtseheuvelrug.nl
De twee uitgiftepunten van de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug zijn:

• De Cantina, Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
  • Andrieshof, Planterslaan 19A, 3956 VV Leersum