De Gemeente Zeist biedt, in samenwerking met de seniorenverenigingen KBO-PCOB en ASZ, een gratis iPad cursus aan, welke open staat voor senioren uit de Gemeente Zeist die nog niet digitaal zijn.

U maakt kennis met de ‘digitale wereld’ via de iPad zoals e-mailen, foto’s versturen, websites bezoeken, beeldbellen. U kunt gedurende de cursus een iPad te leen krijgen. Dit is mogelijk gemaakt door een subsidie van de Stichting Ondersteuning Zorg en Welzijn Zeist en de Gemeente Zeist. Het is belangrijk dat u thuis beschikt over een Wifimodem van een internetprovider.

De cursussen worden gegeven door een aantal iPadcoaches. Tijdens de cursus wordt (gratis) koffie of thee geserveerd.

Data: donderdag 8, 15, 22 augustus en 5 september 2019. Bij voldoende belangstelling wordt er ook een cursus gegeven op de vrijdagmiddagen 9, 16, 23 augustus en 6 september van 14.00-16.00 uur.

Tijd: 10.00-12.00 óf van 14.00-16.00 uur.

Plaats: parochiecentrum Emmaus, Rozenstraat 20, Zeist.

Meer informatie en aanmelden: U kunt zich aanmelden door te bellen (of mailen) naar Peter van der Arend, 030-6918535, pcm.arend@ziggo.nl.

Heeft u na de cursus de smaak te pakken, dan kunt u via diverse iPad leveranciers in Zeist een iPad bestellen en gebruik maken van de daarbij behorende service en ondersteuning. Het hoeft natuurlijk niet, u bent tot niets verplicht.