De parochies Sint Maarten en Sint Lucas gaan op donderdag 29 maart met de bus naar The Passion in Amsterdam. Ga je ook mee?

The Passion is een grootse, moderne en spraakmakende hervertelling van de laatste uren uit het leven van Jezus Christus, waarbij bekende Nederlandse artiesten scenes uit het lijdensverhaal van Jezus uitbeelden en zingen. Het trekt jaarlijks duizenden bezoekers en vindt dit jaar plaats in Amsterdam.

Op donderdag 29 maart gaan de parochies Sint Maarten en Sint Lucas gezamenlijk met de bus naar The Passion. Voor slechts € 5,- (busretour) kun je bij het hoofdpodium The Passion live meemaken.

Opgave: Stuur vóór 26 maart een mail naar pastoraal werker Hao Tran, h.tran@parochie-sintmaarten.nl. Wees er snel bij, want vol = vol. Geef bij opgave aan waar je op de bus wil stappen.

Bustijden en opstapplaatsen:

17.15 Putten, Brinkstraat 87