Jonge muzikanten, onder de naam Milk & Honey spelen aan de hand van ingezonden verhalen van parochianen  nummers met een speciale betekenis of boodschap. Samen met een koor én gastartiest Pearl Jozefzoon brengen zij bekende nummers als Alles is liefde, Oh happy day en Pianoman. De verbinding tussen muziek en geloof staat centraal, de jongeren laten zien dat God overal is: in je hart, het dagelijks leven én muziek.
De viering in de St. Josephkerk, Rozenstraat 20 Zeist, wordt voorge­gaan door Harrold Zemann en Nelleke Spiljard en begint om 16.00 uur.

Enkele inzendingen

• You’ve got a friend, Carole King: ‘Het lied beschrijft wat de kracht van vriendschap is. Een herinnering aan een overleden schoonzus.’
  • Songbird, Fleetwood Mac: ‘Na het verlies van mijn ongeboren kindje vorig jaar gaf dit nummer mij kracht, rust en blijdschap. Het gaat over elkaar het beste gunnen, over de puurste vorm van liefhebben. Ik zing het nog vaak thuis, tegen mijn ster­renkindje, met mijn mensenkindje op schoot.’
  • Disney Medley: ‘Disney roept blije herinneringen bij me op. Samen met mama op de bank toen ze ziek was, zondagochtend vroeg of vrijdagavond laat.’

Via Instagram is mee te kijken met de voorbereidingen op de viering: www.instagram.com/milkandhoneynl.

Datum: zondag 27 november 2022

Plaats: St. Josephkerk, Rozenstraat 20, Zeist

Tijd: 16.00-17.00 uur

Entree: toegang gratis, graag een bijdrage in de collecte