Met ingang van donderdag 1 juli zal, naast de wekelijkse eucharistieviering op vrijdagmorgen in Maarn, ook de doordeweekse viering in de St.-Josephkerk weer worden opgestart. Tijd: 09.30 uur. Pastor Johan Rutgers zal voorgaan bij deze eucharistievieringen, indien hij afwezig is, zal pastoor Harrold Zemann hem vervangen.

Om teleurstellingen aan de deur te voorkomen is het noodzakelijk dat u, net als voor de vieringen in het weekend, een plaats reserveert. Dat kan door van maandag t/m woensdag voorafgaand aan de viering tussen 10.00-12.00 uur te bellen of mailen met het secretariaat: 030-69221123 of emmaus@parochie-sintmaarten.nl. Vermeld hierbij uw naam, telefoonnummer en het aantal personen uit hetzelfde huishouden.
Deze vieringen zullen niet via de livestream worden uitgezonden.