Dit weekend was het Pasen. Het feest waar we sinds Aswoensdag naar toe hebben geleefd. Al die tijd waren we op een bijzondere manier met elkaar verbonden via de Vastenactienieuwsbrief. Uit de vele positieve reacties die we daarop hebben gekregen hebben we begrepen dat u het fijn vond om deze te ontvangen. Om geïnformeerd te worden over het project, om te kunnen puzzelen, om op een idee voor het avondeten te komen, om te kunnen bezinnen of om online te kunnen ‘shoppen’, iedereen haalde er iets anders uit. Maar iedereen leek vooral te voelen dat we ‘samen’ waren. Gezamenlijk voerden we toch onze Vastenactie, zij het anders dan anders. En dat hebben we zeer succesvol gedaan!

Ondanks het feit dat we elkaar niet live konden ontmoeten hebben we met elkaar een geweldig bedrag  ingezameld ten behoeve van jongeren en jongvolwassenen in landen als Zambia, Sierra Leone en Bangladesh. Zij kunnen hiermee gaan werken aan hun toekomst. De opbrengst bedraagt momenteel al €6400,- En daar komt misschien nog een gift van de Wereldwinkel bij.

Héél héél hartelijk bedankt voor iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de Vastenactie, namens Patrick, Zewelanji, Eshita, Tonmoy en Dennis waarover u kon lezen in de verschillende Vastenactienieuwsbrieven. Dankzij Vastenactie konden zij werken aan een betere toekomst. Vanuit hun uitzichtloze situatie kregen zij hoop en vertrouwen. Dankzij uw bijdragen zullen nog veel meer jongeren en jongvolwassenen kansen gaan krijgen die zij anders niet gekregen zouden hebben. Dank voor uw enorme solidariteit!

Werkgroep Vastenactie