Altijd al eens in de prachtige natuur van Kenia willen wandelen? De mensen in Sierra Leone willen ontmoeten? De zon zien ondergaan in Zambia? We gaan het gewoon doen! Op Aswoensdag 17 februari start de virtuele wandeltocht ‘Wandel voor een ander’.

We lopen van Sierra Leone naar Zambia, dwars door Afrika. De tocht is maar liefst 9200 kilometer! Gelukkig doen we het samen: u kunt thuis ‘gewoon’ uw wandelingen maken – of uw fietstocht of hardloopronde – en u meldt vervolgens op de speciale actiewebsite hoeveel kilometer u hebt afgelegd. Uw kilometers worden toegevoegd aan de reis en zo leggen we samen de duizenden kilometers in de vastentijd af. U ontvangt tussentijds regelmatig updates over de landen en plaatsen waar we doorheen lopen en over de ervaringen van mede-wandelaars.

Met Pasen hopen we Mbala in Zambia bereikt te hebben. Hier ondersteunt Vastenactie kinderen en jongeren, zodat ze (weer) naar school kunnen op weg naar een mooie toekomst.

Meer weten over deze virtuele wandeltocht of wilt u zich al aanmelden? Klik dan hier.

Ook is er een digitaal boekje gemaakt met zeven inspirerende wandeltochten uit 10 jaar pelgrimstocht Vastenactie. Deze kunt u gratis downloaden in de webshop. Klik hier om het digitale boekje te bestellen.

Veel wandelplezier toegewenst!