Op zondag 3 mei vieren we in Zeist het 25-jarig priesterjubileum van pastoor Zemann. In het kader van het samen vieren vragen we uw aller hulp.

• Schrijf een persoonlijke gelukwens voor Harrold Zemann op het papier wat klaar ligt bij de P&P zaal. Dit is wat zwaarder papier. Alle bijdragen worden opgenomen in een boek met gelukwensen. Dit kan tot 18 april.
  • Wilt u assisteren bij de Kinderwoorddienst en Crèche: geef u dan op bij het secretariaat in Zeist (info@parochie-sintmaarten.nl). Ze kunnen nog wat mensen gebruiken.
  • Wilt u bijdragen aan het cadeau? Stort dan uw bijdrage op rekeningnummer NL81 RABO 038.59.38.705 t.n.v. R.K. Parochie St. Lucas met vermelding van cadeau Pastoor Zemann.