De eucharistievieringen voor de parochies Sint Maarten en Sint Lucas worden de komende weken elke zondagmorgen om 11.00 uur via een live­stream vanuit de Sint Jozefkerk Achterveld uitgezonden op hun YouTubekanaal.

In dit bericht vindt u informatie over hoe u de vieringen op YouTube kunt vinden. Ook kunt u onderaan dit bericht de liturgieboekjes voor de vieringen downloaden.

Hoe kom ik op het YouTubekanaal?

• Zoek in de lijst met vieringen op de viering die u wilt bekijken.

Of:

• Ga eerst naar: www.youtube.com
  • Typ in de zoekbalk: Sint Jozefkerk Achterveld
  • Klik op de naam van de parochie en zoek in de lijst de viering die u wilt bekijken.

De vieringen zijn op een later tijdstip ook nog te bekijken, zowel via YouTube als via onze website www.parochie-sintmaarten.nl.

Liturgieboekjes

De liturgieboekjes zullen, zodra deze beschikbaar zijn, op deze pagina worden geplaatst, zodat u deze kunt downloaden. Het is niet toegestaan om deze liturgieboekjes elders online te publiceren.

Download liturgie zondag 17 januari 2021 Download liturgie zondag 10 januari 2021 Download liturgie zondag 3 januari 2021