Moet ik nu reserveren om naar de kerk te gaan of niet? In dit overzicht is per locatie aangegeven wat er van u verwacht wordt.

Doorn
De St. Martinuskerk gaat in het weekend van 5/6 september weer open. Informatie over de wijze van reserveren is nog niet bekend.

Drieberen
U hoeft niet te reserveren. Kom op tijd, want als alle stoelen bezet zijn, dan mag u helaas niet meer naar binnen.
Meer informatie over de vieringen in Driebergen leest u hier.

Leersum
U hoeft niet te reserveren.
Meer informatie over de vieringen in Leersum leest u hier.

Maarn
Graag van tevoren aanmelden door een mail te sturen naar jan-annique@planet.nl. Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 06-22965400. Aanmelden uiterlijk tot de vrijdag voorafgaand aan de viering. Als zich meer parochianen aanmelden dan het protocol toelaat dan wordt de betreffende parochiaan bovenaan de lijst van de viering van de week erna geplaatst.

Woudenberg
De H. Catharinakerk gaat op zondag 16 augustus weer open. U kunt een plaatsje reserveren door op maandag t/m donderdag voorafgaand aan de viering een mail te sturen naar vieringcatharinakerk@gmail.com. U kunt ook bellen op de woensdag voorafgaand aan de viering tussen 09.00 en 12.00 uur: 033-2863343.
Meer informatie over de vieringen in Woudenberg leest u hier.

Zeist
De St. Josephkerk gaat op zondag 2 augustus weer open. U kunt een plaatsje reserveren door op maandag, dinsdag of donderdag voorafgaand aan de viering tussen 10.00 en 12.00 uur te bellen: 030-6922113. U kunt ook op maandag t/m donderdag voorafgaand aan de viering een mail te sturen naar parochie@hetnet.nl o.v.v. Kerkreservering.
Meer informatie over de vieringen in Zeist leest u hier.