Wat moet ik de komende weekenden doen? In dit overzicht is per weekend en per locatie aangegeven wat er van u verwacht wordt.

10/11 oktober

Doorn
U hoeft voor het weekend 10/11 oktober nog niet te reserveren.

Driebergen
U hoeft voor de vieringen niet te reserveren. Naast de 30 plaatsen in de kerk is er ruimte voor 25 bezoekers in de Petrus- & Pauluszaal, waar de viering via een videoverbinding gevolgd kan worden. Kom op tijd, want als alle stoelen bezet zijn, dan mag u helaas niet meer naar binnen.

Leersum
U hoeft voor het weekend 10/11 oktober nog niet te reserveren.

Maarn
Graag van tevoren aanmelden door een mail te sturen naar jan-annique@planet.nl. Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 06-22965400. Aanmelden uiterlijk tot de vrijdag voorafgaand aan de viering. Als zich meer parochianen aanmelden dan het protocol toelaat dan wordt de betreffende parochiaan bovenaan de lijst van de viering van de week erna geplaatst.

Woudenberg
U kunt een plaatsje reserveren door op maandag t/m donderdag voorafgaand aan de viering een mail te sturen naar vieringcatharinakerk@gmail.com. U kunt ook bellen op de woensdag voorafgaand aan de viering tussen 09.00 en 12.00 uur: 033-2863343.

Zeist
U kunt een plaats reserveren door op woensdag of donderdag voorafgaand aan de viering tussen 10.00-12.00 uur te bellen met het secretariaat, 030-6922113. U kunt ook een mail sturen naar emmaus@parochie-sintmaarten.nl.        Vermeld bij het onderwerp: ‘Kerk reservering’. Vermeld ook uw naam, telefoonnummer, het aantal mensen van dezelfde huishouding dat naar de kerk komt, en eventuele bijzonderheden zoals slechthorend, gebruik makend van een rolstoel of niet naar voren kunnen lopen voor de Communie.

17/18 oktober

Doorn