We zijn weer begonnen met vieringen in de Catharinakerk! Ondanks dat we inmiddels allemaal wel gewend zijn aan de ‘Anderhalve-meter-samenleving’ is het met de vieringen toch wel even wennen voor iedereen. Zijn we gewend bij elkaar te zitten of dicht bij elkaar te staan om nog even bij te praten, nu moeten we dat doen op een afstandje. En wat met de vredeswens, zwaaien of buigen of glimlachen? Iedereen is er wat onwennig mee.
Gelukkig kunnen we elkaar wel weer fysiek ontmoeten en na afloop samen een kopje koffie of thee drinken. Al is dat ook weer op gepaste afstand.

We hebben nu minder zitplaatsen in de kerk maar de afgelopen twee vieringen waren er nog de nodige plaatsen over. Dus: schroom niet en geef u op voor de komende vieringen (via vieringcatharinakerk@gmail.com) om elkaar weer eens in levende lijve te ontmoeten.