vr 7augustus 2020

Eucharistieviering 8 augustus 2020 met pastor Johan Rutgers

7 augustus, 2020|Nieuws, Vieringen liveblog|

De eucharistieviering van vanavond wordt om 19.00 uur uitgezonden vanuit de St. Jozefkerk in Leusden. Voorgangers is pastor Johan Rutgers. De viering is live te volgen via YouTube en Kerkomroep. Na afloop komt de viering ook op de website te staan.

Het liturgieboekje voor deze viering kunt u hieronder downloaden. Het is niet toegestaan dit boekje elders online te publiceren.

zo 2augustus 2020

Avondgebed 31 juli met pastoraal werker Nelleke Spiljard

2 augustus, 2020|Nieuws, Vieringen liveblog|

Het, voorlopig, laatste avondgebed. In augustus is er geen avondgebed, maar in september komt het pastoraal team hier, wellicht op een andere wijze, graag mee terug. Heeft u ideeën om dit avondgebed vorm te geven? Hoe zou u willen dat het avondgebed eruit komt te zien? U kunt uw ideeën doorgeven via centraleredactie@parochie-sintmaarten.nl.

za 1augustus 2020

Eucharistieviering 1 augustus 2020 met pastor Johan Rutgers

1 augustus, 2020|Nieuws, Vieringen liveblog|

do 30juli 2020

Avondgebed 30 juli met pastor Johan Rutgers

30 juli, 2020|Vieringen liveblog|

Deze week is voorlopig de laatste week dat het avondgebed zal worden uitgezonden. In september pakken we de draad weer op, maar het team wil hier een andere invulling aan geven. En daar hebben we ook uw, jouw hulp bij nodig. Waar heeft u behoefte aan? Wat zou u graag willen? En dat geldt niet alleen voor Facebook, maar ook ideeën voor Instagram en Snapchat zijn van harte welkom. U kunt deze mailen naar ww, posten op onze facebookpagina of contact zoeken met een van de pastores.

wo 29juli 2020

Avondgebed 29 juli door pastoraal werker Nelleke Spiljard

29 juli, 2020|Vieringen liveblog|

Het dagelijkse avondgebed stopt per 1 augustus 2020. Toen de coronacrisis uitbrak is het pastoraal team hiermee gestart ter bemoediging en om contact te kunnen houden met onze parochianen en andere belangstellenden. Nu gaan de kerken langzaamaan allemaal weer open. Het pastoraal team zoekt naar een andere manier om verder te gaan. Bijv. door filmpjes op facebook te zetten, over wat de teamleden zoal doen. Of een koor die een meditatie verzorgt bij een kerklied.
Het pastoraal team hoort graag van u waar u prijs op stelt, wat u mooi vindt. U kunt uw reactie sturen naar: centraleredactie@parochie-sintmaarten.nl.

di 28juli 2020

Avondgebed 28 juli door pastor Johan Rutgers

28 juli, 2020|Vieringen liveblog|

Pastor Johan Rutgers verzorgde vanavond ons dagelijkse avondgebed. In augustus is er geen avondgebed, maar in september wil het pastoraal team het avondgebed graag een vervolg geven. Heeft u ideeën over de invulling hiervan? Waar heeft u behoefte aan? Laat het ons weten via centraleredactie@parochie-sintmaarten.nl.

ma 27juli 2020

27 juli Avondgebed Kevelaer

27 juli, 2020|Vieringen liveblog|

Vandaag en morgen zou onze parochie op bedevaart gaan naar Kevelaer. Net als vele andere activiteiten kan ook dit, a.g.v. corona, helaas niet doorgaan. Daarom vanavond een Kevelaer-avondgebed vanuit de St. Jozefkerk in Leusden en verzorgd door pastoraal werkers Antoinette Bottenberg en Fred Kok. Thema: Ik ben er waar jij bent.

ma 27juli 2020

Laatste week avondgebed

27 juli, 2020|Nieuws, Oude berichten, Vieringen liveblog|

Het pastoraal team verzorgde vanaf het begin van de Corona-uitbraak dagelijks een avondgebed, live op facebook. Per 1 augustus stopt dit gebed voorlopig, de kerken gaan langzamerhand weer open en in de vakantietijd zijn steeds enkele collega’s weg. We bekijken nog hoe we in september verdergaan met deze nieuwe vormen van gebed, pastoraat en communicatie. Heeft u ideeën over de invulling van het avondgebed? Waar heeft u behoefte aan? Laat het ons weten via centraleredactie@parochie-sintmaarten.nl.

za 25juli 2020

Zaterdag 25 juli eucharistieviering

25 juli, 2020|Vieringen liveblog|

De eucharistieviering van vanavond werd om 19.00 uur uitgezonden vanuit de St. Jozefkerk in Leusden. De viering was live te volgen via YouTube en Kerkomroep. Na afloop komt de viering ook op de website te staan.

di 21juli 2020

Avondgebed 21 juli door pastoraal werker Nelleke Spiljard

21 juli, 2020|Vieringen liveblog|

Via onze facebookpagina kon u vanavond live meebidden met het avondgebed, verzorgd door Nelleke Spiljard. Was u nog niet in de gelegenheid, dan kunt het avondgebed ook hier nog bekijken.

za 18juli 2020

Zaterdag 18 juli eucharistieviering

18 juli, 2020|Vieringen liveblog|

De eucharistieviering van vanavond werd uitgezonden vanuit de St. Jozefkerk in Leusden. U kon deze viering volgen via YouTube en Kerkomroep. U kunt de viering hier, op de website, terugkijken.

za 11juli 2020

Eucharistieviering 11 juli

11 juli, 2020|Vieringen liveblog|

De eucharistieviering werd vanavond uitgezonden vanuit de St. Jozefkerk in Leusden.
U kunt deze viering volgen via YouTube en Kerkomroep. Na afloop komt de viering ook op de website te staan.