zo 29maart 2020

Avondgebed 29 maart met pastoraal werker Hao Tran

29 maart, 2020|Nieuws, Vieringen liveblog|

Het dagelijks avondgebed voor de Sint Maarten- en Sint Lucasparochie, nu we gebonden zijn aan sociale onthouding. Dit is de komende tijd elke dag om 19.00 uur. Op zaterdagavond een eucharistieviering om 19.00 uur.

We horen het scheppingsverhaal en pastoraal werker Hao Tran spreekt een bemoedigend woord met behulp van knikkers.

za 28maart 2020

Eucharistieviering 28 maart met pastoor Harrold Zemann

28 maart, 2020|Nieuws, Vieringen liveblog|

Het dagelijk avondgebed voor de Sint Maarten- en Sint Lucasparochie, nu we gebonden zijn aan sociale onthouding. Dit is de komende tijd elke dag om 19.00 uur. Op zaterdagavond eucharistie om 19.00 uur.

De liederen die in die viering gezongen zullen worden zijn uit de bundel Gezangen voor Liturgie (GVL):

Openingslied: 588 De Heer zal ons bevrijden
Kyrielitanie: 215 God van genade
Antwoordpsalm: Psalm 130 II
Na het evangelie: 265 U komt de lof toe
Bij de bereiding van de gaven: 844 Attende Domine
Heilig: 292
Acclamatie na consecratie: 307 Redder van de wereld
Lam Gods: 332
Lied na de communie: 578 Het lied tussen licht en donker
Slotlied: 555 Wij groten u, o koningin

di 24maart 2020

Geloven Thuis: miniviering 29 maart en knutsel een ‘platte’ Palmpaasstok die door de brievenbus kan

24 maart, 2020|Centraal, Nieuws, Nieuwsbrief, Vieringen liveblog|

Op de website van Geloven Thuis staat weer een miniviering die je met de kinderen thuis kunt houden. Zo kun je samen stilstaan bij alles wat er gebeurt en hoop vinden in de woorden van God. Je mag erop vertrouwen dat God nieuwe kansen geeft, uit welke diepte je ook roept, Hij zal je horen.

En wil je een Palmpaasstok maken die je bij iemand door de brievenbus kunt doen? Op Geloven Thuis laten ze zien hoe je dat kunt maken.

Op de website staan nog veel meer mooie en leuke tips voor geloofsopvoeding thuis. Kijk op de facebookpagina van Sint Maarten: hier komen filmpjes met een poppenkast- vervolgverhaal over een ezeltje op weg naar Palmpasen.

(afbeeldingen: www.geloventhuis.nl)

wo 18maart 2020

Avondgebed 18 maart met pastoraal werker Hao Tran

18 maart, 2020|Nieuws, Vieringen liveblog|

Het dagelijks avondgebed voor de Sint Maartenparochie en de Sint Lucasparochie nu we gebonden zijn aan sociale onthouding. Dit is de komende tijd elke dag om 19.00 uur. Zaterdagavond eucharistie om 19.00 uur.

di 17maart 2020

Avondgebed 17 maart met pastoor Harrold Zemann

17 maart, 2020|Nieuws, Vieringen liveblog|

Het dagelijks avondgebed voor de St. Maartenparochie en de St. Lucasparochie nu we gebonden zijn aan sociale onthouding. Dit is de komende tijd elke dag om 19.00 uur. Zaterdagavond eucharistie vanuit Leusden om 19.00.

Video niet zichtbaar? Klik hier om het gebed om Facebook te volgen

di 17maart 2020

Dagelijks live gebedsviering op Facebook

17 maart, 2020|Corona liveblog, Nieuws, Vieringen liveblog|

Vanaf vandaag, 17 maart, verzorgt het pastoraal team elke avond om 19.00 uur  live op Facebook een korte gebedsviering op de Facebookpagina’s van de St. Maartenparochie en de St. Lucasparochie.

We hopen dat het technisch lukt om dit op beide pagina’s tegelijk te doen, als dat niet lukt dan kan je de viering terugzien en meebidden via een linkje op de website. Like beide facebookpagina’s, dan mis je zeker niets.

Bid je met ons mee? Je kan gebedsintenties aan ons doorgeven via Facebook.

Facebook Sint Maarten (St. Maartenparochie)

Facebook Sint Lucas (St. Lucas Parochie)

za 14maart 2020

Mini-viering voor thuis

14 maart, 2020|Centraal, Nieuws, Nieuwsbrief, Vieringen liveblog|

Op veel plekken gaan de kerkdiensten morgen niet door i.v.m. het coronavirus. Dat is misschien ook de komende weekenden het geval. Daarom maakten we een kleine viering, die je thuis als gezin kunt houden. Zo kun je samen stilstaan bij alles wat er gebeurt en hoop vinden in de woorden van God. Hij is trouw!

De mini-viering vind je op de website van Geloven Thuis, www.geloventhuis.nl.